👉🏻! Vidste du at:

Apple🍎 harladetsitvaremærkeundergåenudviklingsiden grundlæggelsen, som iøvrigt foregik i en garage, i 1976?

Vidste du at varemærket startede med at være en tegning af Sir Isaac Newton, der lænede sig op af et æbletræ 🌳 , hvor et æble hænger direkte over hans hoved og hvor der var denne sætning skrevet i rammen omkring tegningen: Newton… A Mind Forever Voyaging Through Strange Seas of Thought … Alone.” ? Grunden til at Jobs skilte sig af med det, var fordi han mente at det ikke var “instantly recognisable”❌ .

De fleste forretningsfolk ved at et varemærke der er værdifuldt er et vi, forbrugere, genkender på et splitsekund.

Vidste du at regnbue æble logoet blev skabt i 1997? Efter flere variationer og forsøg (for ikke at nævne massevis af 💲 ) endte man med det mest ikoniske af dem alle: regnbue æble logoet. Dette logo gik på ‘pension’ i 1999.

Vidste du at det officielle logo er Chrom-lignende? Eller at det nuværende logo forekommer i flere farver? Det eneste som har ændret sig er at det ser ud som om det står ud fra siden det ses på. På grund af logoets ikoniske udseende og lette genkendelighed, er det ikke sandsynligt at det vil ændre sig drastisk fra sin nuværende form.

Faktisk var der i mellem 1978 og 2006 en række varemærke tvister & mellem Apple Corps, The Beatles musik selskab, og Apple Computer Inc.. I 2006 blev der afsagt en dom til fordel for Apple Computer, dog blev der ikke annonceret et forlig før end i 2007!

Idag hedder virksomheden Apple Inc.

Personligt synes jeg det er super spændende at se udviklingen. Jeg er jo en lille ‘varemærkedulle’, det kommer jeg ikke uden om, heller ikke at

jeg anvender Apples produkter ❤

Submitted by Céleste Reumert Refn

Click here to Follow her on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.